×

Du har inga produkter i varukorgen.

Dödsbo i Täby

Dödsbo i Täby - Vi erbjuder helhetslösningar för dödsbo. Vi hanterar hela processen, eller bara de delar som önskas. Hör av er till oss för mer information.

Boka hjälp Kontakta oss

Det är alltid svårt att förlora en anhörig och tiden som följer kommer givetvis att kantas av sorg och funderingar, men också av en hel del praktiska frågor som ganska snart måste tas itu med. Begravningen ska planeras, andra anhöriga ska informeras och sedan ska också dödsboet rås om. Det är inte alls konstigt om man inte riktigt känner att man mäktar med och även om vi inte kan göra allt bra så vill vi mer än gärna ge er avlastning. Låt oss hantera urstädningen och tömningen av ert sterbhus i Täby. Vi kan stå till tjänst med allt ifrån själva röjningen till städningen liksom bortforsling och lösningar för sådant ni vill skänka till välgörenhet eller återvinning.

Trygghet och omsorg är viktigt i tuffa tider likt dessa och vi som flyttfirma har lång erfarenhet av att möta människor i svåra situationer likt denna och är också vana vid att delta vid tuffa beslut. Med mångårig erfarenhet av transport och flytt samt hänsyn och professionalism kan vi garantera er precis den hjälp och det bemötande ni söker. Antingen så kan vi finnas här för er bitvis då uppgiften blir allt för tuff eller så överlåter ni det fulla ansvaret till oss. Oavsett så kommer vi kunna göra processen effektiv så att ni kan gå vidare s snart som möjligt.

Har ni ytterligare frågor ni skulle vilja ställa till oss eller känner ni er redo för att be oss om vår hjälp? Tveka då inte utan ring oss redan idag och beskriv närmre hur era unika behov ser ut.

Mer tjänster i TäbyÖvriga tjänster

Bemanning

Rätt man på rätt plats. Ägna er åt det ni är bra på och låt oss göra grovjobbet. Vi hjälper till att bära, transportera, montera, demontera. Efter era behov och önskemål helt enkelt.

Samarbetspartners

Vi på Flyttfirman 4 Ess AB har knutit till os en rad samarbetspartners så att ni som kund ska kunna få så bred service som möjligt. I samband med flytt så är man också många gånger i behov av andra tjänster såsom.

Evakuering

Vi har erfarenheten och kan erbjuda en helhetslösning och återflytt. Som flyttkonsult står vi för kompetens och trygghet!

Möbeltransporter/Hämtning

Lorum ipsum dolor sit amet, consecteur adipiscing elite, sed do eiust tempor incidente ut labore et dolore magna aliqua

Hantverkare av olika slag

Målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. I vårt kontaktnät finns till och med musikern för eventet, kanske till inflyttnings- eller firmafesten?

Stylister

Inför visining av din bostad

Våra flytt-tjänster