Flyttfirma i Värmdö

Söker du flyttfirma i Flyttfirma på Värmdö? Vi tror oss ha rätta tjänsterna och erbjuder dessutom ett stort utbud av helhetslösningar

Din professionella flyttfirma på Värmdö

Ska du flytta och letar efter en flyttfirma på Värmdö? Vi på flyttfirman 4 Ess är i så fall rätt val för dig när du behöver ett flyttbolag i Stockholm med omnejd. Oavsett vilken tjänst du söker hos en professionell flyttfirma så är vi beredda att göra dig till en nöjd kund. Vi erbjuder dig hjälp med flytt, städning, magasinering av möbler samt second hand försäljning av begagnade saker. Vi är inte som alla andra flyttfirmor som ofta bara lastar dina möbler och lyfter alla dina kartonger. Vi är mycket mer heltäckande.

Samtliga av våra tjänster finns för dig sju dagar i veckan och kan enkelt justeras efter oväntade behov. Smart och smidigt flyttar vi ert bohag till en ny adress för rimliga priser.

Stockholm är vår hemstad och vi finns tillgängliga för dig oavsett om du bor innanför tullarna eller om du bor i utkanten såsom exempelvis en flyttfirma i Nacka eller Lidingö. Dessutom är vi en flyttfirma på Värmdö som har full behörighet och nödvändiga försäkringar att genomföra arbetet med flytten.

Flyttfirma i Bromma | Flyttfirman4Ess

Bohagsflytt & företagsflytt på Värmdö

Vi hjälper både bolag, organisationer och privatperson att flytta samtliga av sina tillhörigheter över hela Värmdö med omnejd. Företagsflytt och bohagsflytt är en del av vår vardag och genomförs med säkra medel. Alla våra chaufförer har full behörighet att utföra jobbet, så du kan vara trygg med att dina saker kommer i fullgott skick. Det är sällan förutsättningarna är för svåra  utan de flesta problem går enkelt att lösa vare sig det handlar om trånga utrymmen eller tunga lyft.

Söker du kanske kontorsflytt, företagsflytt eller omflyttning av saker på plats? Då ska du vända dig till oss. Du som är entreprenör kanske är oroad över att produktionen eventuellt skulle stanna eller utebli under pågående flytt. Med oss kan du vara lugn. Med samtliga av våra flytt-tjänster kan ni vara trygga att vi flyttar snabbt och smidigt för att åter sätta produktionen i fas.

Tjänsterna finns tillgängliga även på helger och anpassas efter en lämplig tid. Högsta prioritering ligger på bra kommunikation och genom behovsanalys ser vi över lokaler samt tar del av önskemål för att underlätta planeringen.

Flyttstädning på Värmdö

Stort tack vara vår mångåriga erfarenhet i flyttbranschen vet vi att allt arbete som handlar om flytt är lika ansträngande som tidskrävande. Vi på Flyttfirman 4 Ess kan bistå Er med professionell flyttstädning och samtidigt kan ni, om ni vill, packa upp kartongerna på nya adressen eller varför inte umgås med nära och kära. Vi har lång kunskap när det kommer till städ och effektiv städning så du kan förvänta dig ett riktigt rent och fräscht resultat när vi gått ut genom dörren. Väljer ni att anlita oss för både flytt och städ har personalen god kontakt med varandra för att arbetet ska gå i ett. Vi garanterar välstädat och skinande resultat men skulle ni mot all förmodan inte vara tillfreds har vi nöjd-kund-garanti som en extra trygghet.

Vi är inte bara en flyttfirma på Värmdö – Vi har magasinering & Second hand!

Ska ni flytta men har ingen plats till förvaring krävs ingen stress eftersom vi på flyttfirman 4 Ess har magasinering väl anpassad för detta. Hos oss betalar ni endast under de dagar magasineringen sker till skillnad från många andra flyttfirmor som debiterar månadsvis. Tänk på att paketera sakerna i rejäla kartonger men finns det inte möjlighet för detta kan vi låna ut kostnadsfritt eller sälja till låga priser.

Ofta händer det att man slänger massa saker under flytten som inte längre behövs. En bättre lösning är att lämna detta på närmaste Second hand och saken är den att vi också har en butik.

Där kan vi sedan sälja sakerna på auktion online till kunder i Stockholm. Gamla saker för Er kan bli som nya för någon annan dessutom är man schysst mot miljön och omgivningen. Tack vare butiken har vi lyckats sänka kostnaderna på våra tjänster men vi erbjuder ändå kvalitativa resultat.

Våra flytttjänster

Magasinering

Secondhand