Vill du bli uppringd?

Ring oss på 08 445 87 87 eller fyll i formuläret nedan och låt oss ringa upp dig!

Offert

Flyttar från:

Önskas städning?:

Flyttar till:

Önskas städning?:

Övrigt:

- Avbryt och gå tillbaka till hemsidan -

Nu med Rutavdrag-50% av kostnaden!

Flyttfirman 4 Ess


Dödsbo Haninge

Vid händelse av ett dödsfall är det inte bara sorgen som kvarstår utan också en hel del praktiskt att ordna med. Att ta hand om alla saker som återstår i ett dödsbo kan också därför för de flesta rent av bli för mycket då man redan har fullt upp med begravningsplaner och att kontakta anhöriga. Då kan det vara skönt med en hjälpande hand från en kunnig och erfaren flyttfirma utifrån. Vi kan hjälpa er med tömning och städning av ert dödsbo snabbt och prisvärt. Vi kan också erbjuda säker och trygg förvaring av möbler, kartonger eller andra ting som ska sparas liksom vi tack vare vår egenstartade second hand även kan sälja saker med ett större andrahandsvärde vidare.

När ni anlitar oss så bestämmer ni givetvis själva över hjälpens omfattning och ges alltid full insyn i arbetet. Ni kan exempelvis överlåta det totala ansvaret till oss så att ni i er tur slipper medverka alls i tömningen eller så kan vi finnas här för att vara till hjälp endast vid enstaka tillfällen då jobbet blir för tungt eller svårt. Vi hjälper er sortera och packa sådant som ska sparas och fraktar iväg alla möbler och prylar som ska slängas eller säljas vidare. När allt är undanröjt kan vi också erbjuda vår hjälp med den slutliga och allomfattande flyttstädningen och se till så att hemmet är redo för sina nästkommande ägare. Oavsett så kommer vi göra vårt yttersta för att ni ska få den avlastning just ni söker. Ni pekar – vi genomför. Det behöver inte vara svårare än så.

Vilken hjälp skulle ni främst uppskatta? Hör av er till oss och låt oss veta. Tillsammans kan vi hitta en lösning som gör stunden om än något enklare.

Mer tjänster i Haninge


A
Flytt
A

Flytt

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt & kontorsflytt!

Bohagsflytt Kontor/Företagsflytt Transport & övriga tjänster Kubikräknare Viktiga punkter & övrigt
A
Städ
A

Städ

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Flyttstäd Övriga städtjänster Viktiga punkter & övrigt
A
Magasinering
A

Magasinering

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Magasinering Viktiga punkter & övrigt
A
Second hand
A

Second hand

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Second hand Transport Kommision Viktiga punkter & övrigt