Secondhand online och i Älvsjö

Vi på Flyttfirman4Ess erbjuder secondhand shopping online och i Älvsjö. Utforska ett brett utbud av varor till förmånliga priser, från kläder och accessoarer till möbler och elektronik. Välj bland unika och hållbara alternativ som ger både stil och ekonomiskt värde. Ta del av en spännande secondhand-upplevelse och ge föremål nytt liv genom att handla online eller besöka vår butik i Älvsjö.

Handla Secondhand online och få sakerna hemskickat 

Handla en massa olika saker i vår secondhandbutik som kommer från Stockholm! Vi erbjuder dig en unik möjlighet att handla produkter i fint skick till fantastiska priser, samtidigt som du gör en insats för miljön. I webbshoppen hittar du allt från porslin, inredning och accessoarer till stilfulla möbler, serietidningar och pålitlig elektronik. 

Vår onlinebutik gör det enkelt för dig att hitta och köpa de bästa secondhand-fynden. Vi väljer noggrant ut varje produkt för att säkerställa att de är i fint skick och av hög kvalitet. Genom att handla secondhand hos oss kan du spara pengar utan att kompromissa på stil eller hållbarhet. Vi strävar efter att erbjuda en smidig och tillförlitlig köpupplevelse. Vår webbshopp är användarvänlig och du kan enkelt filtrera och hitta produkter efter dina behov och preferenser. Vi tillhandahåller detaljerade produktbeskrivningar och tydliga bilder så att du får en klar bild av varje objekt innan du köper det. 

Shopping som är bättre för miljön

Vi är stolta över att främja en cirkulär ekonomi och hjälpa till att minska koldioxidutsläppen genom att ge älskade föremål ett nytt hem istället för att de hamnar på soptippen. Genom att välja secondhandshopping bidrar du till att minska avfallet och bevara resurser för kommande generationer. Så ta en titt på vårt spännande sortiment av andrahandsprodukter online idag och gör ditt nästa inköp med gott samvete. 

Unika fynd du enbart kan hitta på secondhand

Söker du något som är svårt eller inte alls går att hitta på köpmarknaden idag? Mycket hamnar på andrahandsmarknaden idag och tålamod, nyfikenhet och noggrannhet är viktiga egenskaper för den som vill gå på skattjakt. Det finns många anledningar till att man letar efter produkter av en viss kategori eller kanske just en specifik vara. Det kan handla om sällsynta samlarobjekt som vinylskivor, böcker, figuriner eller retro spelkonsoler. Det kan också vara ett objekt man tidigare haft eller har minne av som har ett personligt affektionsvärde. Så ge dig ut på en skattjakt i våra butiker och låt dig inspireras av de unika och svårhittade saker som väntar på att få ett nytt hem hos dig.

I vår webbutik kan du enkelt kategorisera, söka och finna en variation av diverse föremål, möbler och kläder. Och det bästa av allt är att du kan göra det till ett överkomligt pris!

Hitta och köp unika fynd och retroprodukter på 4Ess secondhand butiker online eller i Älvsjö.

Välkommen att besöka vår fysiska secondhandbutik 

Vi har även en fysisk secondhandbutik i Älvsjö för dig som vill besöka denna och uppleva en unik och spännande shoppingupplevelse. Ta en titt på vårt noggrant utvalda och varierande sortiment av fina, hela och fräscha andrahandsprodukter. Våra kunniga och vänliga medarbetare finns alltid till hands för att hjälpa dig hitta det perfekta fyndet. Upptäck en värld av hållbar shopping och ge älskade föremål ett nytt hem i vår charmiga butik. Kom och besök oss idag och låt dig inspireras av vårt utbud av unika och tidlösa skatter.

Se våra öppettider, adress och kontaktuppgifter nedan.

Öppettider

Hitta hit