Vill du bli uppringd?

Ring oss på 08 445 87 87 eller fyll i formuläret nedan och låt oss ringa upp dig!

Offert

Flyttar från:

Önskas städning?:

Flyttar till:

Önskas städning?:

Övrigt:

- Avbryt och gå tillbaka till hemsidan -

Nu med Rutavdrag-50% av kostnaden!

Flyttfirman 4 Ess


Dödsbo Södertälje

När någon som stått en nära plötsligt gått bort så är det viktigt att man får tid och utrymme till att låta sorgen infinna sig och bearbetas. Dock så är det många praktiska saker man som anhörig måste hantera mitt i en redan svår och jobbig situation och förutom att meddela alla berörda och planera för begravningen så är tömning av dödsbo en av dessa. Känner ni att ni inte mäktar med eller skulle ni rent av bara uppskatta lite avlastning med det praktiska? Hör då av er till oss och låt våra effektiva och kunniga medarbetare få finnas där.

Vid en första kontakt går vi igenom vad som framförallt önskas och förväntas av oss. Antingen så kan vi träda in och ta över vid enstaka tunga moment eller så överlåter ni fullt ansvar åt oss. Viktigast är att ni känner er trygga och att ni får den form av avlastning ni behöver av oss rörande ert sterbhus. Vi hjälper er gärna sortera och paketera ägodelarna och sådant som ska slängas fraktar vi bort. För möbler och saker ni värdesätter och önskar ha kvar hos er kan vi erbjuda magasinering i tillämpade och säkra lokaler. Vi har också kapacitet och möjlighet till att ta hand om alla möbler och ägodelar som kan fortsätta skänka glädje genom att skänkas till välgörenhet eller second hand. Självklart så har ni som anhöriga full insyn i hela arbetet och skulle ni inte vara fullt nöjda med oss så ger vi er givetvis garanti.

Finns det frågor ni önskar svar på rörande vår hjälp vid tömning och städning av dödsbo i Södertälje? Ring då redan idag så hjälps vi åt med att reda ut eventuella oklarheter.

Mer tjänster i Södertälje


A
Flytt
A

Flytt

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt & kontorsflytt!

Bohagsflytt Kontor/Företagsflytt Transport & övriga tjänster Kubikräknare Viktiga punkter & övrigt
A
Städ
A

Städ

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Flyttstäd Övriga städtjänster Viktiga punkter & övrigt
A
Magasinering
A

Magasinering

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Magasinering Viktiga punkter & övrigt
A
Second hand
A

Second hand

Vi på 4 Ess hjälper er med bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm med omnejd!

Läs mer:

Second hand Transport Kommision Viktiga punkter & övrigt