Transport & Övriga Tjänster

Boka transport och transporttjänster i Stockholm via Flyttfirman 4 Ess. Passar perfekt om du ska flytta eller byta kontor.

Transport

Transport/bud i Stockholm
Vi utför transporter av enstaka objekt mellan adresser där bärhjälp ingår.

Konsttransport
Vi har en lång efarenhet och goda referenser från bland annat Stockholms auktionsverk, Bukowskis och Auktionshuset Metropol. Det krävs storkunskap vid hantering av objekt såsom antikviter, kristallkronor och andra dyrgripar. Vi tillhandahåller specialemballering och vi kan även montera och hänga upp föremål enligt era önskemål

Övriga transporter

Vi kan hjälpa dig med flera olika typer av transporter, i prinicip oavsett vad det är för typ av objekt som skall transporteras.

Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa just dig med våra transporttjänster i Stockholm med omnejd.

Second hand

Secondhand – Ni kan få hemleverans från vår secondhandbutik och även hämtning av objekt som ni vill skänka till butiken eller sälja på kommission hos oss.

Övriga tjänster

Bemanning

Rätt man på rätt plats. Ägna er åt det ni är bra på och låt oss göra grovjobbet. Vi hjälper till att bära, transportera, montera, demontera. Efter era behov och önskemål helt enkelt.

Evakuering

Vi har erfarenheten och kan erbjuda en helhetslösning och återflytt. Som flyttkonsult står vi för kompetens och trygghet!

Hantverkare av olika slag

Målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. I vårt kontaktnät finns till och med musikern för eventet, kanske till inflyttnings- eller firmafesten?

Samarbetspartners

Vi på Flyttfirman 4 Ess AB har knutit till os en rad samarbetspartners så att ni som kund ska kunna få så bred service som möjligt. I samband med flytt så är man också många gånger i behov av andra tjänster såsom.

Möbeltransporter/Hämtning

Vi erbjuder även upphämtning av möbler och möbeltransporter i och med flytt.

Stylister

Inför visining av din bostad.

Boka transport & övriga tjänster i Stockholm

Transport / bud – Vi utför transporter av enstaka objekt mellan adresser där bärhjälp ingår.

Konsttransport – Vi har erfarenheter och goda kunskaper efter samarbeten med flera av auktionsverken i Stockholm. Det krävs stor kunskap vid hantering av objekt såsom antikviteter, kristallkronor och andra dyrgripar. Denna kunskap tar vi med oss till din flytt! Vi tillhandahåller specialemballage och vi kan även montera och hänga upp föremål enligt era önskemål.

Tungtransporter – Vi utför tungtransporter i form avkassaskåp, vapenskåp, arkivskåp, pianon och mycket mer.

Återvinningstransporter –Vi utför tippning på miljöstationer när ni vill ha något kastat. Vi har även en secondhandbutik som gärna tar till vara på överblivna möbler och ting om det går att undvika att de ska behöva hamna på tippen. Spar på miljön och ge någon annan chans att fynda!

Secondhand – Ni kan få hemleverans från vår secondhandbutik och även hämtning av objekt som ni vill skänka till butiken eller sälja på kommission hos oss.

Övriga tjänster
Bemanning – Rätt man på rätt plats. Ägna er åt det ni är bra på och låt oss göra grovjobbet. Vi hjälper till att bära, transportera, montera, demontera. Efter era behov och önskemål helt enkelt.

Evakuering – Vi har erfarenheten och kan erbjuda en helhetslösning som omfattar logistik, utflytt, städ, magasineringslösning och återflytt. Som flyttkonsult står vi för kompetens och trygghet!

Samarbetspartners – Vi på Flyttfirman 4 Ess AB har knutit till oss en rad samarbetspartners så att ni som kund ska kunna få så bred service som möjligt. I samband med flytt så är man också många gånger i behov av andra tjänster såsom

Stylister – Inför visning av din bostad

Hantverkare av olika slag – Målare, tapetserare, elektriker och golvläggare

I vårt kontaktnät finns till och med musikern för eventet, kanske till inflyttnings- eller firmafesten?