×

Du har inga produkter i varukorgen.

Vad ingår i flyttstädning?

Har du någon fråga angående flytthjälp? Kontakta oss för förfrågan!

Vi får ofta frågan “vad ingår i flyttstädning?” av kunder som bokar vårt städ och flytt servicepaket. När det kommer städning tycker vissa att det är tillfredsställande medan andra tycker att det är det jobbigt och tidskrävande. Vare sig vilken typ du är kan det trots allt vara skönt att slippa tänka på all städning som måste utföras när du flyttar ut. Det finns betydligt roligare saker att lägga tid på än att behöva djuprengöra varje rum. 
Vad som ingår i flyttstädning hos oss på Flyttfirman 4 Ess är en grundlig städning av din bostad efter att alla möbler tagits ut. Samtliga ytor dammsugs och torkas av. Även svåråtkomliga och höga ytor städas vid en flyttstäd. Vill du veta exakt vad som ingår i flyttstädning så är det bara att fortsätta läsa!

Vi erbjuder mer än bara flyttstäd

Vad ingår i flyttstädning

Att städa ur och djuprengöra din gamla bostad är inte särskilt roligt, speciellt inte när man mycket hellre vill packa upp sitt nya hem. Gör det enklare för dig själv genom att anlita oss på Flyttfirman 4 Ess för hjälp med all städ och flytt som som behövs utföras. Vi har egen personal med lång erfarenhet inom just städ och hjälp med flytt, du kan istället slappna av och låta oss som professionellt flyttbolag i Stockholm sköta din flyttstädning. Vi erbjuder även magasinering av möbler för dig som är i behov av lagring, arkivering eller mellanlandning, allt till bra priser i våra egna lokaler.

Vad som ingår i flyttstädning hos oss

Kök

Bad och toalett

Bostadsrum

Nu vet du vad som ingår i flyttstädning hos oss på Flyttfirman 4 Ess. Vi erbjuder alltifrån flyttstäd, kontorsstäd till andra städtjänster, allt utefter dina behov och önskemål. Du kan enkelt kontakta oss om du har några som helst frågor om vad som ingår i flyttstädning eller någon av våra andra tjänster. Är du över 18 år och betalar skatt har du även rätt till rutavdrag på ditt flyttstäd, samt på hämtning av möbler till återbruk eller second hand.

Behöver du hjälp med flytt i Stockholm? Begär offert idag.

Vi hjälper er med bland annat flytthjälp, transport, flyttstäd och magasinering.