Flyttfirma i Nynäshamn

Flyttfirma Nynäshamn – Vi är din flyttfirma som hjälper er med olika flytt och städtjänster. Oavsett om det gäller bärhjälp, kontorsflytt, magasinering, flyttstäd eller transporter så finns vi här för dig – alla dagar i veckan.

Vi är din flyttfirma i Nynäshamn

Letar du hjälp med flytt i Nynäshamn? Vi är en flyttfirma i Nynäshamn som besitter rätt kunskap att utföra jobbet år er! Våran idé är att erbjuda helhetslösningar som passar alla behov och funkar i alla lägen. Vi erbjuder rimliga priser och hög kvalité oavsett om du bor i Nynäshamn eller tex Huddinge. Genom att underlätta omfattande arbetet som medföljer en flytt har ni tid att göra annat. Några godsaker som finns i utbudet är säker flytt, trygg magasinering, kvalitativ städning samt omsorgsfull försäljning genom second hand. Vi utgår från Stockholm men jobbar med omnejd vilket innebär att vi även är en perfekt flyttfirma i Nynäshamn och vem som helst kan ta del av våra tjänster. Självklart har vi alla behörigheter som krävs och försäkringar är inget undantag.

Flyttfirma i Bromma | Flyttfirman4Ess

Bohagsflytt & företagsflytt i Nynäshamn

Vi genomför bohagsflytt och företagsflytt runt om i Nynäshamn genom att packa och leverera tillhörigheterna under säkra förhållanden. Bor ni i koja eller slott? Egentligen struntar vi i vilket alla hushåll är av olika förutsättningar med inga som är för svåra att ta sig an. Bohagsflytt och verksamhetsflytt i Nynäshamn är enkel samt tillgänglig alla dagar i veckan under den tid som passar  bäst.

Ett vanligt problem som ofta uppstår under en företagsflytt är stillastående produktion. När ett företag anlitar oss för dessa tjänster i Nynäshamn ser vi till att flytta snabbt för att sedan sätta produktionen i arbete igen. Vi kan flytta såväl helger som vardagar och med god kommunikation utan missförstånd. Ta del av våran behovsanalys den är utan kostnad och anpassad för en smidig flytt.

Flyttstädning av din flyttfirma i Nynäshamn

Att flytta tar upp mycket tid från vardagliga sysslor och aktiviteter. För att underlätta det hela erbjuder vi flyttstädning så ni kan plocka upp kartonger och möblera på den nya adressen. Våra anställda besitter rätt kunskap och erfarenhet så städningen genomförs professionellt. Sedan har både flyttpersonal och städpersonal god kontakt för att genomföra alla tjänster så fort som möjligt. Vi garanterar flyttstädning av hög kvalité men för trygghetens skull har vi nöjd-kund-garanti om ni inte vore tillfreds.

Magasinering & Second hand i Nynäshamn

Vi har allt för en komplett flytt även magasinering av tillhörigheter som inte kan flyttas direkt. Det kan vara för att tillgången av fastighet inte finns ännu eller så behövs en välförtjänt vila. Vi magasinerar i våra lokaler under rätt omständigheter och ni betalar endast för de dagar ni står här. Det krävs dock rejäla flyttkartonger men vi har lösningen på det också antingen genom att låna av oss gratis eller köpa för en rimlig summa.

När man städar ur garderober och förvaring under en flytt hittar man ofta saker som inte längre behövs. Vi kan ta vara på detta genom vår Second hand butik som blivit mycket uppskattad. Initiativet var att återanvända begagnade saker med hänsyn för miljön och de som inte har tillgång att köpa nytt. Det som upplevs gammalt för dig kan bli nytt för någon annan, efterfrågan på såväl möbler som kläder förekommer och är ett bra sätt att spara tid på.

Läs mer här om dödsbo i Nynäshamn.

Våra flytttjänster

Magasinering

Secondhand