Flyttfirma på Östermalm

Söker du flyttfirma i Flyttfirma på Östermalm? Vi tror oss ha rätta tjänsterna och erbjuder dessutom ett stort utbud av helhetslösningar

Din professionella flyttfirma på Östermalm

Behöver du hjälp av en flyttfirma på Östermalm? Vi är flyttfirman som erbjuder helhetslösningar, vi vill underlätta för dig genom att ta tag i alla delar av det omfattande arbete en flytt som oftast innebär. Vi på flyttfirman 4 ess hjälper dig mer än gärna med bärhjälp och transportflyttstädmagasinering eller försäljning av produkter och möbler på vår second hand – eller alla delar givetvis.

Vi utgår från Stockholm men jobbar med omnejd, vilket betyder att vi hjälper till med flytt på andra platser runt om Stockholm. Din flyttfirma på Östermalm har självklart alla behörigheter som krävs, samt försäkringar i samarbete med Trygg hansa.

Flyttfirma i Bromma | Flyttfirman4Ess

Vi gör en kostnadsfri behovsanalys

Förutsättningarna är sällan för svåra, genom att ha bra kommunikation kan vi lösa det mesta. Vi erbjuder en gratis behovsanalys för att kunna anpassa arbetet efter dina önskemål och förutsättningar, och för att underlätta i planeringen!

Flyttstädning Östermalm

Utöver att vi hjälper dig med din flytt, så erbjuder även din flyttfirma på Östermalm att flyttstäda din lägenhet eller ditt kontor. Vi garanterar flyttstädning av hög kvalitet, och har nöjd-kund-garanti som extra trygghet för dig. Anlita oss för både flytt och städ på Östermalm för att få arbetet att gå så smidigt som möjligt, och du kan istället fokusera på att komma i ordning i ditt nya boende.  

Vi erbjuder både bohagsflytt och kontorsflytt på Östermalm

Vi erbjuder bohagsflytt eller kontorsflytt, vi är tillgängliga alla dagar i veckan för att kunna utföra arbetet den eller de dagar som passar dig eller ditt företag bäst. Vi vill förhindra att arbete blir stillastående för företag och erbjuder därför helgflytt på Östermalm.

Våra flytttjänster

Magasinering

Secondhand