Flyttfirma i Södermalm

Flyttfirma Södermalm – Vi är din flyttfirma som hjälper er med olika flytt och städtjänster. Oavsett om det gäller bärhjälp, kontorsflytt, magasinering, flyttstäd eller transporter så finns vi här för dig – alla dagar i veckan.

Vi är din flyttfirma i Södermalm

Vill ni ha flyttfirma på Södermalm? Vi på Flyttfirma 4 Ess har rätt verktygen att genomföra arbetet åt er. Det finns en tanke att erbjuda helhetslösningar med en helt ny betydelse för vad en flytt faktiskt kan innebära. Vi vill bidra med mer än flytt av kartonger och möbler därför är utbudet av tjänster stort så vi kan hjälpa dig med nödvändiga behov. Flytt, städning, magasinering och försäljning av begagnade saker är en bråkdel av allt som finns att erbjuda. Vi är en flyttfirma på Södermalm med målet att smidigt underlätta det redan omfattande arbetet som en flytt innebär. Priserna är rättvisa och tjänsterna är säkra för garanterat nöjda kunder. Vi utgår från Stockholm men hjälper även kunder på Södermalm, Tyresö och Sundbyberg mm. för god tillgänglighet. Ta hjälp av en professionell flyttfirma som besitter alla försäkringar och är behöriga för arbetet.

Flyttfirma i Bromma | Flyttfirman4Ess

Bohagsflytt & Företagsflytt med din flyttfirma på Södermalm

Oavsett om ni är företag eller privatperson kan vi hjälpa till att byta adress på Södermalm. Vi levererar tillhörigheter vart det än behövs men utgår från Södermalm. Våra medarbetare genomför såväl bohagsflytt som företagsflytt med säkra medel för att återlämna sakerna som de lämnades till oss. Har ni koja eller slott? Vi struntar egentligen i vilket eftersom vi garanterar säkra tjänster även fast förhållandena kan vara svåra. Transport sju dagar i veckan och efter tider som passar er som bor på Södermalm.

Som företag kan man ha problem med stopp i produktionen under flytt. Vi ser till att leverera snabbt för att minska uppehåll och kan hjälpa till på såväl helger som vardagar. Stor prioritering ligger på bra kommunikation så inga missförstånd uppstår mellan dig som kund och oss själva. En del av lösningen är gratis behovsanalys uppbyggd efter behov och förutsättningar.

Flyttfirma med flyttstädning på Södermalm

Att flytta tar tid, för att underlätta erbjuder vi ett större utbud av tjänster där bland annat flyttstädning omfattas. Medans ni plockar upp kartongen och möblerar på nya adressen snyggar vi till den gamla. Vårat servicepaket är uppbyggt på helhetslösningar och rättvisa priser anpassade för att klaffa till just er. Anställda besitter rätt kunskap och erfarenhet för jobbet vilket innebär att vi aldrig behöver anlita någon annan verksamhet att utföra städningen. Flyttpersonal och städpersonal har god kommunikation för att allting ska gå i ett vilket blir smidigt och enkelt för dig som kund. Garanterat välarbetat resultat men för extra trygghet har vi nöjd-kund-garanti om ni inte skulle vara tillfreds.

Magasinering och återanvändning på Södermalm

Vi är en flyttfirma på Södermalm men Flyttfirman 4 Ess kan även erbjuda magasinering för den på Södermalm som önskar. Behöver ni mellanlanda en stund eller bara förbereda er innan allt är klart så går det bra att förvara sakerna hos oss. Till skillnad från många konkurrenter tar vi endast betalt för antalet dagar ni står här. Detta innebär pengar över till viktigare saker än just magasinering. Viktigt att tänka på är packning i rejäla kartonger, men har ni inte detta kan vi låna ut lådor kostnadsfritt.

Skulle det förekomma saker som inte längre behövs kan ni lämna dessa på våran second hand. Efterfrågan av begagnade saker växer och är en stor anledning till att vi började. Det största initiativet byggdes dock med hänsyn för miljön samt att alla ska ha råd med viktiga tillhörigheter. Gamla saker för dig kan bli som nya för någon annan. Kontakta oss på Flyttfirman 4 Ess för professionell flytthjälp när du behöver den som mest.

Läs mer här om dödsbo på Södermalm.

Våra flytttjänster

Magasinering

Secondhand