Flyttfirma i Södertälje

Flyttfirma Södertälje – Vi är din flyttfirma som hjälper er med olika flytt och städtjänster. Oavsett om det gäller bärhjälp, kontorsflytt, magasinering, flyttstäd eller transporter så finns vi här för dig – alla dagar i veckan.

Vi är din flyttfirma i Södertälje

Behöver du hjälp med flytt i Södertälje? Våra tjänster omfattar nämligen det mesta inom flytt och vi tror även att det finns något för dig. Vi är en flyttfirma i Södertälje med passion för helhetslösningar som underlättar arbetet och fungerar i alla lägen. Vi har rimliga priser och hög kvalité oavsett vem som söker dessa eller vilka behov som förekommer. Genom att vi underlättar arbetet som medföljer en flytt till Södertälje får ni tid över som går att lägga på annat. Några tjänster som förekommer är Säker flytt, skyddad magasinering, försäljning av begagnade ting samt kvalitativ städhjälp. Vi verkar i Stockholm med omnejd och kan därför erbjuda flytthjälp i Södertälje. Vi är behöriga att utföra arbetet och har alla försäkringar som krävs.

Flyttfirma i Bromma | Flyttfirman4Ess

Bohagsflytt & företagsflytt i Södertälje

Våra kunder består av såväl företag som privatpersoner över hela Södertälje. Bohagsflytt och verksamhetsflytt är en del av  vardagen och vi garanterar att den genomförs under rätta förhållanden. Transporten utgår från befintlig bostad och med hjälp av våra anställda fraktar vi till ny adress utan några som helst problem. Oavsett om ni bor i koja eller slott kan vi hjälpa er, alla problem kan lösas med våra erfarna chaufförer.

Vad som vanligtvis uppstår när man flyttar ett företag är stopp i produktionen. Våra tjänster finns till sju dagar i veckan med tillgång även på helgerna. Vi packar och flyttar kvickt för att snabbt sätta verksamheten i arbete igen. Kostnadsfria behovsanalyser genomförs för att minska problem med stillastående arbete och är anpassade efter de behov verksamheten besitter.

Flyttstädning med din flyttfirma i Södertälje

Med våran erfarenhet vet vi att flytten tar mycket tid från vardagen. För att underlätta erbjuder vi flyttstädning som en del av våra tjänster för er som bor i Södertälje. Ett servicepaket med helhetslösningar till bra priser som gör det möjligt för alla Södertäljebor att ta del av detta. Eftersom vi endast använder våran erfarna personal som besitter kunskap om arbetet behöver vi aldrig anlita en annan firma för jobbet. Väljer ni att ta del av såväl flytthjälp som flyttstädning har personalen bra kontakt mellan varandra för att arbetet ska gå i ett, smidigt för dig som kund. Garanterad välarbetat resultat men skulle du ändå inte vara tillfreds har vi nöjd-kund-garanti för att åtgärda eventuella brister i städningen.

Magasinering i Södertälje

Behöver du någonstans att förvara dina möbler efter eller inför en flytt i Södertälje? Flyttfirman 4 Ess erbjuder lokaler av hög kvalitet där du kan magasinera och förvara dina ägodelar säkert. Utrymmet är anpassat för att förvara såväl möbler, kartonger samt mindre lösören. För en säker och effektiv förvaring krävs det kartonger med bra hållbarhet för att på bästa sätt skydda innehållet. Har du inte möjlighet att själv ordna med detta finns det alternativ att kostnadsfritt låna eller köpa kartonger hos oss. Det finns även möjlighet att till ett rimligt pris köpa tjänster i form av professionell flytthjälp samt assistans av upp/nedpackning av dina tillhörigheter. Vid magasinering av möbler i Södertälje debiteras du endast för de dagar du utnyttjar våra lokaler och inte för hela månader vilket skiljer sig från andra flyttfirmor.

Second hand Södertälje

En uppgradering av sitt hem kan ofta bli kostsamt om du köper nyproducerad inredning. Att köpa nya möbler och inredning behöver dock inte vara dyrt. Det ligger i Flyttfirman 4 Ess intresse att göra vad vi kan för ett mer hållbart samhälle och en bättre miljö, därför har vi tagit initiativet att öppna vår alldeles egna second hand butik som hjälper dig att konsumera second hand i Södertälje. I vårt utbud kan du fynda inredning, möbler och andra tillhörigheter som vi har tagit tillvara på från en flytt, ett dödsbo eller prylar som lämnats in till butiken för möjligheten till ett nytt liv. Gamla ting för dig kan bli som nya för någon annan, i samma veva som detta är ett bra tillfälle för dig att vara schysst mot miljön. Samtidigt som du kan klappa dig på axeln och se dig själv som en miljöhjälte kan du även spara hundratals kronor på att konsumera i andra hand. Besök även gärna vår fysiska butik på Götalandsvägen 216 i Älvsjö och köp eller lämna in prylar som förtjänar ett andrahandsvärde.

Har du några frågor om att konsumera second hand i Södertälje? Tveka inte på att höra av dig till oss så berättar vi gärna mer.

Det finns även en möjlighet att få tillgång till våra tjänster i andra områden runt om i Stockholm. Vi finns bland annat i HuddingeTyresöTäby och Sundbyberg.

Våra flytttjänster

Magasinering

Secondhand