Flyttfirma i Sollentuna

Flyttfirma Sollentuna – Vi är din flyttfirma som hjälper er med olika flytt och städtjänster. Oavsett om det gäller bärhjälp, kontorsflytt, magasinering, flyttstäd eller transporter så finns vi här för dig – alla dagar i veckan.

Vi är din flyttfirma i Sollentuna

Önskar du hjälp med flytt i Sollentuna? Vi är ett företag som tror oss ha rätta tjänsterna för just dig. Våran idé är att erbjuda lösningar för att underlätta hela flytten i Sollentuna från packning till lämning. Vi är en flyttfirma i Sollentuna som kan hjälpa dig med mycket mer än bara flytten genom vårat stora utbud av tjänster. Vi kan bidra med såväl flytt, städ, magasinering som försäljning av oönskade ägodelar genom vår second hand. Detta är endast en bråkdel av vad vi har att erbjuda och tanken är att smart och smidigt göra flytten lite enklare för dig.

Vi vet att flytten innebär mycket tid och arbete därför har vi medarbetare som är mer än behöriga att utföra arbetet. Viktigt är även att besitta alla försäkringar som krävs vilket vi har tillgång för. Välkommen till oss om ni söker flyttfirma i Sollentuna, eller andra områden runt om i Stockholm såsom TäbySödertälje eller Huddinge.

Flyttfirma i Bromma | Flyttfirman4Ess

Anpassad bohagsflytt & företagsflytt Sollentuna

Vare sig det är privatpersoner eller företag som söker sig till oss finns det alltid plats att hjälpa till. Möbler och lådor kan flyttas vart det än krävs till nya lokaler eller ett nytt hem i Sollentuna. Transporten är säker och garanterar att sakerna anländer som de lämnades. Våra anställda kan utföra arbetet med flytten oavsett krångliga förhållanden. Koja eller slott vi struntar i vilket alla kan anlita bohagsflytt från oss alla sju dagar i veckan.

Företagsflytten är mer riskabel eftersom det ofta innebär stopp i produktionen vi flyttar effektivt till ny adress. Kontorsflytt kan utföras mitt i arbetsveckan eller på helgen vi anpassar oss efter behov. Stort fokus ligger på bra kommunikation för att inga missförstånd ska uppstå och därför erbjuder vi fri behovsanalys.

Flyttstädning med hjälp av din flyttfirma i Sollentuna

Flytten tar mycket tid och när den är klar ska städningen  genomföras. Många tar hand om arbetet själva men anlitar ni oss kan ni plocka upp kartonger och möblera på nya adressen istället. Vi erbjuder servicepaket med anpassade lösningar till bra priser för att underlätta arbetet och ge tid för annat. Personalen besitter stor kunskap och erfarenhet inom städ vilket innebär att vi aldrig anlitar någon annan firma för rengöringen. Flyttpersonal och städpersonal har god kommunikation så allt går i ett, smidigt och enkelt för dig som kund. Garanterat bästa resultat men för trygghetens skull har vi nöjd-kund-garanti om det skulle finnas brister.

Magasinera och återvinn i Sollentuna

Vi genomför bohagsflytt och företagsflyt i Sollentuna men kan även magasinera dina möbler om det finns önskemål om detta. Alla kan behöva mellanlanda en stund eller vänta på rätt tillfälle att flytta in. Många konkurrenter tar fasta priser hos oss betalar ni endast för de dagar ni magasinerar. Tänk på att använda rejäla flyttkartonger men om detta inte finns kan vi kostnadsfritt låna ut detta.

Skulle det komma fram saker i flytten som inte längre behövs går det lämna dessa på våran Second hand. Efterfrågan på begagnade saker ökar både när det gäller möbler och kläder. Initiativet växte fram ur miljösynpunkt samt att alla ska ha råd med viktiga ting. Gamla saker för dig kan bli som nya för någon annan. Vi är en flyttfirma som tar hela arbetet med flytten på stort allvar och alltid levererar över förväntan.

Läs mer här om dödsbo i Sollentuna.

Våra flytttjänster

Magasinering

Secondhand