Flyttfirma i Sundbyberg

Flyttfirma Sundbyberg – Vi är din flyttfirma som hjälper er med olika flytt och städtjänster. Oavsett om det gäller bärhjälp, kontorsflytt, magasinering, flyttstäd eller transporter så finns vi här för dig – alla dagar i veckan.

Vi är din flyttfirma i Sundbyberg

Letar du efter en pålitlig flyttfirma i Sundbyberg? Vi på flyttfirman 4 Ess är en flyttfirma i Sundbyberg (och resten av Stockholmsområdet) som har rätt verktyg för att hjälpa dig. Våran idé bygger på att underlätta för såväl företag som privatpersoner genom smarta tjänster. Helhetslösningar som ger en ny betydelse för vad en flytt faktiskt kan innebära. Vi vill hjälpa dig med mer än att bara bära kartonger och tjänsterna omfattar mycket. Bland annat flytt, magasinering, städ, samt försäljning av begagnade ting. Tanken är att smart och smidigt underlätta omfattande arbeten som flytten innebär. Vi rör oss i Stockholm med omnejd så att även du som bor i Sundbyberg kan ta del av våra tjänster. Anlita en flyttfirma med behörighet och nödvändiga försäkringar att utföra jobbet med flytten.

Flyttfirma i Bromma | Flyttfirman4Ess

Privatflytt & verksamhetsflytt Sundbyberg

Det har inte så stor betydelse vart i Sundbyberg ni bor eller vilket skick bostaden är i. Vi kan flytta tillhörigheter från såväl privata bohag som företag genom säkra medel. Anställda hos oss genomför transporten och levererar sakerna i samma skick som de lämnades från första början. Koja eller slott? Vi löser flytten oavsett hur omfattande arbetet är och alltid med garanti på säker hantering. Ni kan anlita tjänster från oss alla sju dagar i veckan och välja en tid som passar bäst.

Som företag är det inte ovanligt att stopp i produktionen sker när man byter adress. På flyttfirma 4 Ess flyttar vi kvickt för att minska stillastående arbete. Vi prioriterar bra kommunikation mellan varandra för att undvika missförstånd. Ska man minska risken krävs en gratis behovsanalys som anpassas efter förekommande önskemål för er som bor i Sundbyberg.

Flyttstädning i Sundbyberg

En flytt tar mycket tid från vardagen det vet vi, därför hjälper vi mer än gärna till med flyttstädningen efteråt. Vårat servicepaket är utvecklat för att passa de flesta behov och erbjuder helhetslösningar till bra priser. Personalen besitter stor kunskap och lång erfarenhet så vi anlitar aldrig någon annan verksamhet att utföra jobbet. Genom god dialog kan flyttpersonalen och städpersonalen genomföra tjänsterna allt på en gång, mycket smidigt för dig som kund. Skulle du ändå inte bli tillfreds med städningen har vi nöjd-kund-garanti för extra trygghet.

Magasinering med din flyttfirma i Sundbyberg

Har ni inte tillgång för den nya bostaden ännu eller bara uppskattar att mellanlanda en stund så erbjuder vi även magasinering av möbler och kartonger i våra fräscha och trygga lokaler. Hos oss kan ni känna er lugna med att era personliga saker är säkra händer så länge som det kan behövas. Ni betalar endast för de dagar ni står hos oss vilket skiljer sig från många av våra konkurrenter som debiterar för hela månader.

Kom ihåg att alltid packa ner era föremål i “riktiga” flyttkartonger, “tre wells lager” kartonger i 3 lager wellpapp och inte enklare modeller då sådana viker sig med tiden. Är detta något ni inte har tillgång till kan ni låna kostnadsfritt eller köpa vid behov. Som tidigare nämnt erbjuder vi professionell hjälp med flytt och kan även packa ner/upp era möbler och prylar till ett rimligt pris!

Second hand Sundbyberg

Har du en massa möbler eller andra prylar kvar efter en flytt som du inte vet hur du ska göra dig av med? Eller letar du efter bra second hand i Sundbyberg? Idag är det väldigt hög efterfrågan på just begagnade möbler och prylar. Därför erbjuder vi på Flyttfirman 4 Ess massvis med second hand artiklar till riktigt bra priser direkt på vår second hand butik

Hos oss hittar du flera möbler och prylar som blivit kvar efter folk som har flyttat eller lämnat efter sig ett dödsbo. Det är otroligt smidigt att fynda riktigt bra second hand i Sundbyberg samtidigt som man bidrar till en mycket mer hållbar konsumtion. Genom att köpa och sälja second hand i Sundbyberg kan du både spara massvis med pengar, och även må bra över att du gör ett bra val för miljön!

Vi erbjuder alla våra tjänster till ett flertal områden runt om i Stockholm. Letar du efter flytthjälp i Tyresö? Eller varför inte second hand i Huddinge? Vi på Flyttfirman 4 Ess finns för att hjälpa dig med allt kring flyttstädmagasinering och second hand!

Våra flytttjänster

Magasinering

Secondhand