×

Du har inga produkter i varukorgen.

Flyttfirma i Uppsala & Knivsta 

Har du någon fråga angående flytthjälp? Kontakta oss för förfrågan!

Flyttfirma Uppsala & Knivsta 

Vi är din flyttfirma i Uppsala och Knivsta som hjälper er med olika flytt och städtjänster. Oavsett om det gäller bärhjälp, kontorsflytt, magasinering, flyttstäd eller transporter så finns vi här för dig – alla dagar i veckan.

Är du i behov av en flyttfirma i Uppsala eller Knivsta? Vi på Flyttfirman 4 Ess är en uppskattad och seriös flyttfirma som erbjuder helhetslösningar för mer än bara själva flytten. Våra tjänster innefattar bland annat städhjälp och flytthjälp i Uppsala med närområden. Vi underlättar den omfattande och tidskrävande process som en flytt innebär. 

Anlita Flyttfirman 4 Ess om du söker efter en professionell flyttfirma i Uppsala eller Knivsta med behörighet och nödvändiga försäkringar. För du som kund ska kunna känna dig säker så har vi bland annat ett samarbete med Trygg Hansa

Bohagsflytt & Företags/kontorsflytt 

Vi erbjuder flytthjälp i hela Uppsala samt Knivsta, både bohagsflytt och företagsflytt/ kontorsflytt. Våra anställda är utbildade och behöriga för att utföra arbetet på ett tryggt sätt så att du kan vara säker på att dina saker anländer som du lämnade dem. Storleken på ditt bohag spelar ingen roll, alla är varmt välkomna att anlita våra flyttjänster. Vi är en flyttfirma som anpassar oss efter den tid som passar dig bäst och är tillgängliga sju dagar i veckan. 

Vårt effektiva arbetssätt ser till att ditt företag minskar stopp i produktionen vid företagsflytt. 

Kostnadsfri behovsanalys

Bra kommunikation är A och O, därför erbjuder vi en gratis behovsanalys vid flytthjälp i Uppsala med omnejd, skräddarsydd efter dina personliga önskemål och förutsättningar. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Flyttstädning Uppsala & Knivsta

Söker du en flyttfirma i Uppsala eller Knivsta som erbjuder ytterligare tjänster för att underlätta det tidskrävande och stora arbete som en flytt innebär? Vi hjälper dig med flyttstädning i Uppsala och Knivsta. Vårt servicepaket innehåller helhetslösningar och bra priser, självklart anpassade efter dina personliga behov. Vår personal har lång erfarenhet och stor kunskap inom städ. På så sätt slipper både vi och du anlita flera företag, då Flyttfirman 4 ess är din allt-i-ett lösning vid flytt. Kommunikation och samspel mellan flyttpersonal och städpersonal innebär smidighet för dig som kund. Vi garanterar alltid ett välarbetat resultat, men för din trygghet erbjuder vi ändå en nöjd-kund-garanti, där vi åtgärdar eventuella brister i flyttstädningen.

Flyttfirma i Uppsala och Knivsta

Foto av Ketut Subiyanto från Pexels

Magasinering av möbler och prylar i Uppsala 

Vid behov hjälper Flyttfirman 4 Ess i Uppsala dig även med magasinering av möbler och annat. Dina egendomar förvaras i våra egna lokaler, och bäst av allt: Inga fasta perioder eller bindningstider. Hos oss betalar du endast för de dagar som tillhörigheterna magasineras. På så sätt kan du alltid räkna med bra priser.

Magasinera med oss på Flyttfirman 4 Ess

Second hand Uppsala 

Att flytta är dyrt, minska kostnaderna samtidigt som du bidrar till ett mindre klimatavtryck genom att köpa begagnade prylar istället för nya. Faktum är att det finns många fördelar med att handla möbler second hand.

Flyttfirman 4 Ess gör vad vi kan för att bidra till ett mer hållbart samhälle och minska på utsläppen. Därför har vi tagit initiativet att öppna vår alldeles egna second hand butik som hjälper dig att konsumera second hand i Uppsala och online. I vårt utbud kan du hitta allt möjligt, från möbler till kläder till leksaker. Om du under flytten märker att det finns möbler och prylar som du inte vill ha kvar längre så tar vi med glädje emot dessa. 

Har du några frågor om att konsumera second hand, magasinering, eller vad som helst som rör vår flyttfirma i Uppsala? Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Vi erbjuder även flytthjälp i många andra områden runt om i Stockholm med omnejd. Vi finns bland annat i Täby, Danderyd, Sollentuna, och Sundbyberg.

Behöver du hjälp med flytt i Stockholm? Begär offert idag.

Vi hjälper er med bland annat flytthjälp, transport, flyttstäd och magasinering.