×

Du har inga produkter i varukorgen.

Flyttfirma Söderort Stockholm

Söker du flyttfirma i Flyttfirma Söderort Stockholm? Vi tror oss ha rätta tjänsterna och erbjuder dessutom ett stort utbud av helhetslösningar

I behov av något annat? Kontakta oss för förfrågan!

Behöver du hjälp av en flyttfirma Söderort Stockholm? Vi är flyttfirman som erbjuder helhetslösningar, vi vill underlätta för dig genom att ta tag i alla delar av det omfattande arbete en flytt som oftast innebär. Vi på Flyttfirman 4 Ess hjälper dig mer än gärna med bärhjälp och transport, flyttstäd, magasinering eller försäljning av produkter och möbler på vår second hand – eller alla delar givetvis.

Vi utgår från Stockholm men jobbar med omnejd, vilket betyder att vi hjälper till med flytt på andra platser runt om Stockholm. Vi på din flyttfirma i Söderort Stockholm har självklart alla behörigheter som krävs, samt försäkringar i samarbete med Trygg hansa.

Kostnadsfri behovsanalys 

Förutsättningarna är sällan för svåra, genom att ha bra kommunikation kan vi lösa det mesta. Vi erbjuder en gratis behovsanalys för att kunna anpassa arbetet efter dina önskemål och förutsättningar, och för att underlätta i planeringen!

Flyttfirma Söderort Stockholm - Flyttfirman 4 Ess

Privatflytt och Kontorsflytt

Vi erbjuder privatflytt eller kontorsflytt, vi är tillgängliga alla dagar i veckan för att kunna utföra arbetet den eller de dagar som passar dig eller ditt företag bäst. Vi vill förhindra att arbete blir stillastående för företag och erbjuder därför helgflytt i Söderort Stockholm. 

Flyttstädning – Söderort

Utöver att vi hjälper dig med din flytt så erbjuder vi även att flyttstäda din lägenhet eller ditt kontor. Vi garanterar flyttstädning av hög kvalitet, och har nöjd-kund-garanti som extra trygghet för dig. Anlita din flyttfirma i Söderort för både flytt och städ, så löser vi att arbetet går så smidigt som möjligt!

Vid hjälp med flytt i Söderort – Magasinera din möbler

Second hand – Flyttfirma Söderort Stockholm

Hittar ni saker under flytten som ni inte längre behöver så tar vi gärna emot det till försäljning i vår second hand. Ett initiativ vi startade med omtanke för miljön och för de som inte har möjlighet att köpa nya saker när det behövs, dina gamla tillhörigheter blir som nya för någon annan. 

Flyttfirma Söderort Stockholm - Flyttfirman 4 Ess

Tveka inte på att kontakta oss om du behöver hjälp med flytt i Söderort eller andra områden runt om Stockholm!

  • Med vår kubikräknare får både ni och vi ett värde, både jobb och mängdmässigt
  • Ju närmare en faktiskt mängd bohag vi kommer, desto bättre kan vi plantera jobbet.
  • Ju bättre vi kan planera jobbet,desto bättre för er flyttbudget.
Gå till kubikräknare