Flyttfirma i Järfälla

Söker du flyttfirma i Flyttfirma Järfälla? Vi tror oss ha rätta tjänsterna och erbjuder dessutom ett stort utbud av helhetslösningar

Din helhetslösning för flytt i Järfälla

Flyttfirma Järfälla – Vi är din allt-i-ett lösning när det är dags att flytta. Vare sig det gäller bärhjälp, kontorsflytt, magasinering, flyttstäd eller transporter så finns vi här för dig – alla dagar i veckan.

Söker du en professionell flyttfirma i Järfälla? Oavsett vilken tjänst du är i behov av så hjälper vi dig. Våra kunder ska inte behöva känna stress och ångest inför flytten, därför erbjuder vi helhetslösningar som är skräddarsydda efter dina personliga önskemål, för en så smidig flytt som möjligt. Självklart har vi även försäkringar för din och vår trygghet. Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri behovsanalys.

Flyttfirma i Bromma | Flyttfirman4Ess

Flyttfirma i Järfälla för både bohag & företag

Vår flyttfirma i Järfälla anser att inget uppdrag är för stort eller för litet. Vi flyttar privata bohag såväl som kontor och företag. Du kan vara trygg med att dina ägodelar anländer till din nya adress i samma skick som du lämnade dem. Våra anställda har behörighet och är utbildade till att utföra arbetet med största möjliga försiktighet. Vi anpassar oss efter den tid som bäst passar dig, därför finns vi tillgängliga 7 dagar i veckan.

För att både vi och du ska kunna få en bättre uppfattning om värdet på det arbete du behöver hjälp med så rekommenderar vi att du använder dig av vår kubikräknare. På så sätt kan vi enklare planera jobbet och hålla kostnaderna nere.

Minska stopp i produktionen

Vi har stor förståelse för att ditt företag måste få igång produktionen så snabbt som möjligt igen efter en flytt. Därför arbetar vi effektivt och erbjuder även våra tjänster på helger, något som har varit mycket uppskattat av våra företagskunder. Ska du och ditt företag flytta? Hör av dig till oss så genomför vi en kostnadsfri analys, anpassad åt ditt företag för att minska stopp i produktionen.

Flyttstäd

Städningen är en stor och tidskrävande del av att flytta. Låt Flyttfirman 4 Ess sköta det medans du fokuserar på att landa i din nya bostad. Städpersonalen på vår flyttfirma i Järfälla har lång erfarenhet. På så sätt slipper vi anlita en extern firma. Det innebär bättre kommunikation, ökad smidighet, och lägre kostnader.

Vi garanterar ett arbete i linje med den kunskap våra anställda besitter, men för din trygghet erbjuder vi alltid en nöjd-kund-garanti. 

Magasinera möbler och prylar hos flyttfirma i Järfälla

Det finns olika situationer då du behöver magasinera delar av ditt bohag. Kanske får du inte plats med allt i din nya bostad, eller ska flytta utomlands, men vill inte sälja eller kasta dem saker som du inte har möjlighet att ta med dig. Vi på Flyttfirman 4 Ess vill att våra kunder ska slippa detta dilemma, och erbjuder därför magasinering av möbler och andra ägodelar. Sakerna förvaras på ett tryggt och säkert sätt i våra egna lokaler. Bäst av allt? Du betalar endast för dem dagar som tillhörigheterna magasineras. Därav behöver du inte binda dig till en fast tidsperiod, vilket är vanligt bland andra företag.

Second hand Järfälla

Om du under flytten upptäcker prylar som du inte längre vill ha kvar, kasta dem inte. Flyttfirman 4 Ess tar gladeligen emot prylar som du inte längre har någon användning av. Vi vill nämligen bidra till en mer hållbar värld, och har därför öppnat en second hand online och i Stockholm där vi säljer möbler och mycket annat som kunder har skänkt till oss.

Boka flyttfirma i Järfälla

Bor du i Järfälla med omnejd och behöver hjälp med flytt relaterade tjänster? Tveka inte på att höra av dig eller begära en offert. Vi finns bland annat även som flyttfirma i Huddinge och en mängd andra områden runt om i Stockholm.

Våra flytttjänster

Magasinering

Secondhand