Flyttfirma i Lidingö

Söker du flyttfirma i Flyttfirma på Lidingö? Vi tror oss ha rätta tjänsterna och erbjuder dessutom ett stort utbud av helhetslösningar

Vi är din flyttfirma på Lidingö

Söker du en flyttfirma på Lidingö? Vi på flyttfirman 4 Ess finns här för dig som bor på ön och söker ett flyttbolag i Stockholm. Väljer du oss och våra tjänster så får du hjälp med flytt inom många olika områden. Kontakta oss om du behöver hjälp med flytt, städning, magasinering av möbler samt second hand försäljning av begagnade saker. Vi är inte en traditionell flyttfirma som ”enbart” hjälper till att lasta dina möbler och bära alla dina kartonger – Vi är mer än så.

Samtliga av våra tjänster finns för dig sju dagar i veckan och kan enkelt justeras efter oväntade behov. Smart och smidigt flyttar vi ert bohag till en ny adress för rimliga priser.

Vi utgår från Stockholm med omnejd och kan därför hjälpa personer som bor i de flesta kranskommuner. Anlita en flyttfirma på Lidingö med behörighet och nödvändiga försäkringar att genomföra arbetet med flytten. Söker du istället exempelvis en flyttfirma i Nacka eller Bromma kan vi se till att vara där på studs.

Flyttfirma i Bromma | Flyttfirman4Ess

Bohagsflytt & företagsflytt på Lidingö

Oavsett om ni är företag eller privatperson kan vi flytta tillhörigheter över hela Lidingö. Företagsflytt och bohagsflytt är en del av vår vardag och genomförs med säkra medel. Transporten tas hand av chaufförer som är behöriga att utföra jobbet vilket resulterar i att sakerna anländer i samma skick som de lastades in. Det är sällan förutsättningarna är för svåra  utan de flesta problem går enkelt att lösa vare sig det handlar om trånga utrymmen eller tunga lyft.

Kontorsflytt, företagsflytt eller intern omflyttning finns alla tillgängliga hos oss. Många gånger är man som entreprenör oroad över att produktionen ska stanna upp under flytten. Med våra tjänster kan ni vara lugn vi flyttar snabbt och smidigt för att åter sätta produktionen i fas.

Tjänsterna finns tillgängliga även på helger och anpassas efter en lämplig tid. Högsta prioritering ligger på bra kommunikation och genom behovsanalys ser vi över lokaler samt tar del av önskemål för att underlätta planeringen. Vi samarbetar även med ett antal olika företag, såsom Trygg Hansa och Fora för att säkerställa en trygg upplevelse för dig som kund.

Flyttstädning på Lidingö

Tack vara vår långa erfarenhet i branschen är vi medvetna om att arbetet som berör flytt är både stort och tidskrävande. Vi på Flyttfirman 4 Ess kan bistå Er med professionell flyttstädning och samtidigt kan ni, om ni vill, packa upp kartongerna på nya adressen eller varför inte umgås med nära och kära. Vi har kunskapen som krävs att utföra professionell städning med garanterat skinande resultat. Väljer ni att anlita oss för både flytt och städ har personalen god kontakt med varandra för att arbetet ska gå i ett. Vi garanterar välstädat och skinande resultat men skulle ni mot all förmodan inte vara tillfreds har vi nöjd-kund-garanti som en extra trygghet.

Vi är inte bara en flyttfirma på Lidingö – Vi har magasinering & Second hand!

Ska ni flytta men har ingen plats till förvaring krävs ingen stress eftersom vi på flyttfirman 4 Ess har magasinering väl anpassad för detta. Hos oss betalar ni endast under de dagar magasineringen sker till skillnad från många andra flyttfirmor som debiterar månadsvis. Tänk på att paketera sakerna i rejäla kartonger men finns det inte möjlighet för detta kan vi låna ut kostnadsfritt eller sälja till låga priser.

Ofta händer det att man slänger massa saker under flytten som inte längre behövs. En bättre lösning är att lämna detta på närmaste Second hand och saken är den att vi också har en butik.

Där kan vi sedan sälja sakerna på auktion online till kunder i Stockholm. Gamla saker för Er kan bli som nya för någon annan dessutom är man schysst mot miljön och omgivningen. Tack vare butiken har vi lyckats sänka kostnaderna på våra tjänster men vi erbjuder ändå kvalitativa resultat.

Våra flytttjänster

Magasinering

Secondhand