Flyttfirma i Solna

Flyttfirma Solna – Vi är din flyttfirma som hjälper er med olika flytt och städtjänster. Oavsett om det gäller bärhjälp, kontorsflytt, magasinering, flyttstäd eller transporter så finns vi här för dig – alla dagar i veckan.

Vi är din flyttfirma i Solna

Är du på jakt efter en bra flyttfirma i Solna? Vi är flyttfirma 4 Ess och utför de flesta tjänster inom flytt i Solna. Vår idé, att erbjuda helhetslösningar som ger en helt ny betydelse för dig som kund och dessutom bringar tid över till annat. Vi vill göra mer än bara bära kartonger och frakta möbler, därför har vi breddat utbudet och består numera av såväl flytt, magasineringsecond hand samt flyttstädning. Tanken är att enkelt underlätta den redan stressiga vardagen flytten innebär, ta tag i påbörjade projekt eller ägna tid åt dem som betyder mest så löser vi resten. Priserna är rimliga vare sig ni söker de i Stockholmsområdet såsom SödermalmTyresö eller Solna. Självklart besitter vi alla de försäkringar som krävs. Välkommen till en behörig flyttfirma i Solna med rätta verktygen att genomföra din flytt.

Flyttfirma i Bromma | Flyttfirman4Ess

Flyttfirma i Solna som utför bohagsflytt & företagsflytt

Vilka är ni? Vi hjälper såväl företag som privatpersoner att flytta tillhörigheter över hela Solna. Bohagsflytt och företagsflytt är en del av vår vardag och genomförs under säkra förhållanden. Transporten hanteras av behöriga chaufförer som lämnar sakerna i samma skick som de lastades utan komplikationer. Oavsett om ni bor i koja eller slott löser vi eventuella problem som trånga utrymmen eller tunga lyft, meddela oss innan bara.

Som företag är det inte ovanligt att man oroar sig över stillastående produktion när flytten pågår. Vi fraktar snabbt för att ni så snart som möjligt kan återgå till arbetet igen. För att göra det hela mycket enklare genomför vi en kostnadsfri behovsanalys där man ser över eventuella önskemål. Vi bygger upp en plan på befintliga förutsättningar som passar för såväl kontorsflytt som produktionsflytt.

Flyttstädning Solna

När man flyttar förlorar man mycket tid som borde spenderas på annat. Vi hjälper mer än gärna till med städningen så kan ni plocka upp lådor och möblera på nya adressen istället. Vårat servicepaket erbjuder helhetslösningar och bra priser anpassade efter behövlighet. Städpersonalen besitter stor kunskap vilket medför att vi aldrig kontaktar en annan firma att genomföra jobbet åt oss. Chaufförer och städpersonal har god kommunikation genom hela arbetet för att fixa allt med ett nafs, smidigt för dig som kund. Garanterat skinande resultat men är ni inte helt tillfreds har vi nöjd-kund-garant för extra trygghet.

Magasinering & Second hand i Solna

Vet ni? Vi kan magasinera om nycklarna till fastigheten ännu inte anlänt eller om det krävs en välförtjänt paus. Lokalerna är väl anpassade att lagra diverse tillhörigheter under säkert förvar. Många konkurrenter debiterar månadsvis men vi tar endast betalt för de dagar ni är stationerade hos oss. Magasinera här men tänk på att packa i rejäla kartonger, dessa finns till försäljning eller kan lånas ut kostnadsfritt.

Skulle ni hitta saker som inte längre behövs går detta att lämna på våran Second hand. Efterfrågan på begagnade ting har ökat och omfattar både kläder och möblemang. Initiativet togs med hänsyn för omgivningen och miljön men bidrar även till att alla kan ha råd med viktiga ting. Det har blivit mycket uppskattat av många och är en bidragande orsak till våra låga priser.

Läs mer här om dödsbo i Solna

Våra flytttjänster

Magasinering

Secondhand