Flyttfirma i Täby

Flyttfirma Täby – Vi är din flyttfirma som hjälper er med olika flytt och städtjänster. Oavsett om det gäller bärhjälp, kontorsflytt, magasinering, flyttstäd eller transporter så finns vi här för dig – alla dagar i veckan.

Vi är din flyttfirma i Täby

Söker du hjälp med flytt i Täby så kan vi hjälpa dig. Vårat utbud är stort för att bidra med helhetslösningar som ger en ny inblick i vad en flytt faktiskt kan innebära. Vi är en flyttfirma i Täby som faktiskt vill hjälpa dig med flytten så ni kan få tid över till annat. Spendera tid med familjen eller ta tag i påbörjade projekt.

En del av utbudet som finns är bland annat flytt, städ, magasinering och Second hand med försäljning av begagnade ting. Tanken är att underlätta det redan omfattande arbetet som en flytt innebär. Priserna är låga men alltid pålitliga för att alla ska ha råd med kvalitativ flyttservice i Täby. Anlita en flyttfirma med behörighet som besitter alla försäkringar för en säker flytt.

Flyttfirma i Bromma | Flyttfirman4Ess

Bohagsflytt & företagsflytt i Täby

Vi utför såväl bohagsflytt som företagsflytt i Täby och resten av Stockholmsområdet som tillexempel Sollentuna eller Huddinge samt fraktar tryggt till nästa adress. Våra behöriga chaufförer packar och fraktar med säkra medel som garanterar att sakerna lämnas som de lastades. Koja eller slott? Vi struntar faktiskt i vilket, problem är till för att lösas och detta gör vi såväl helg som vardag efter passande tider.

Ett vanligt problem är stopp i produktionen när en verksamhet ska byta lokal men vi ser till att flytta snabbt för att sedan återställa produktionen igen. Med en behovsanalys kan vi minska risken för långdragen flytt ytterligare eftersom dessa utgår från förutsättningar. Företag kan komma till oss för att flytta kontor eller produktion under de förutsättningar som återfinns. Vi hjälper mer än gärna till att anpassa flytten efter dagar som fungerar bäst exempelvis från Fredag till Söndag eller Lördag till Måndag.

Flyttstädning Täby

Vi vet att en flytt tar upp mycket tid från vardagen och har därför möjligheten att erbjuda flyttstädning som underlättar. Vårat servicepaket tillför helhetslösningar som förenklar flytten och garanterar välarbetat resultat. Personalen besitter rätt kunskap inom området vilket innebär att vi aldrig anlitar en annan firma för jobbet. Genom god kontakt samarbetar chaufförer och städpersonal så att tjänsterna går i ett, smidigt och enkelt för dig som kund. Resultatet är skinande rent men för trygghetens skull har vi nöjd-kund-garanti som kan åtgärda eventuella brister i städningen.

Magasinering & Second hand i Täby

Våran specialitet är bohagsflytt och företagsflytt i Täby men känner ni för att vila en stund eller ännu inte fått tillgång för nycklarna till fastigheten magasinerar vi gärna i våra lokaler. Hos oss betalar ni endast för de dagar ni är stationerade och inte månadsvis som många konkurrenter gör. För att magasinera är det dock viktigt att packa i rejäla kartonger dessa har vi till försäljning för en rimlig summa men kan även erbjuda kostnadsfritt.

Skulle det komma fram saker som inte längre behövs går det lämna dessa på vår Second hand. Efterfrågan på begagnade ting växer men initiativet tog vi med hänsyn för miljön. Gamla tillhörigheter för dig kan bli som nya för någon annan samtidigt som man bidrar med en renare omgivning. Butiken har blivit mycket uppskattad och bidrar med möjligheter så alla ska ha chansen att investera i viktiga ting.

Läs mer om dödsbo i Täby

Våra flytttjänster

Magasinering

Secondhand