Flyttfirma i Stockholm

Söker du flyttfirma i Flyttfirma i Stockholm? Vi tror oss ha rätta tjänsterna och erbjuder dessutom ett stort utbud av helhetslösningar

Vi är din flyttfirma i Stockholm

Letar du efter en flyttfirma i Stockholm? Vi är flyttfirman i Stockholm som erbjuder helhetslösningar, vi vill underlätta för dig genom att ta tag i alla delar av det omfattande arbete en flytt som oftast innebär. Vi utgår från Stockholm men jobbar med omnejd, vilket betyder att vi hjälper till med flytt på flera platser runt om Stockholm. Vi på din flyttfirma i Stockholm har självklart alla behörigheter som krävs, samt försäkringar i samarbete med Trygg hansa. Vi på flyttfirman 4 Ess erbjuder dig:

Flyttfirma i Bromma | Flyttfirman4Ess

Flyttstädning i Stockholm

Behöver ni hjälp med flyttstädning i Stockholm? Inga problem! Vi garanterar flyttstädning av hög kvalitet, och har nöjd-kund-garanti som en extra trygghet för dig. Anlita oss för både flytt och städ i Stockholm för att få arbetet att gå så smidigt som möjligt.

Bohagsflytt och kontorsflytt i Stockholm

Vi erbjuder bohagsflytt eller kontorsflytt i Stockholm, vi är tillgängliga alla dagar i veckan för att kunna utföra arbetet den eller de dagar som passar dig eller ditt företag bäst. Alla våra tjänster är tillgängliga för alla som bor runt om i Stockholmsområdet, från Sollentuna till Huddinge mm.

Second hand Stockholm

Hittar ni saker under flytten som ni inte längre behöver så tar vi gärna emot det till försäljning i vår second hand i Stockholm. Vi erbjuder massa med produkter och möbler på vår Second hand. Genom att köpa och sälja second hand online sparar du inte bara pengar, det är även betydligt mer miljövänligt att handla saker som använts förut men som fortfarande är i bra skick!

Magasinera dina möbler – hos din Flyttfirma i Stockholm

Vi erbjuder Magasinering av dina flyttkartonger och möbler i våra lokaler. Här betalar du bara för de antal dagar som du magasinerar dina möbler vilket skiljer oss från många av våra konkurrenter där hela månader debiteras. Kartonger kan du antingen låna av oss eller köpa av oss för en mindre summa, beroende på vad det är du behöver.

 

Våra flytttjänster

Magasinering

Secondhand