Flyttfirma i Hägersten

Söker du flyttfirma i Flyttfirma Hägersten? Vi tror oss ha rätta tjänsterna och erbjuder dessutom ett stort utbud av helhetslösningar

Din helhetslösning för flytt i Hägersten

Letar du efter en flyttfirma i Hägersten? Vi vill underlätta för dig genom att ta tag i alla delar av det omfattande arbete en flytt som oftast innebär, genom att erbjuda helhetslösningar. Vi på flyttfirman Hägersten hjälper mer än gärna dig med bärhjälp och transportflyttstädmagasinering eller försäljning av produkter och möbler på vår second hand – eller alla delar givetvis. Vi utgår från Stockholm men jobbar med omnejd, vilket betyder att vi hjälper till med flytt i Hägersten samt på flera platser runt om Stockholm. Vi på din flyttfirman 4 Ess har självklart alla behörigheter som krävs, samt försäkringar i samarbete med Trygg hansa.

Flyttfirma i Bromma | Flyttfirman4Ess

Privatflytt och kontorsflytt Hägersten

Vi erbjuder privatflytt eller kontorsflytt i Hägersten, vi är tillgängliga alla dagar i veckan för att kunna utföra arbetet den eller de dagar som passar dig eller ditt företag bäst. 

 • Kostnadsfri besiktning – Genomförs på plats hos er.
 • Behovsanalys – Era önskemål och behov kartläggs för offert och utförande.
 • Demontering och montering – Kontorsmöbler, övrig inredning och utrustning.
 • Möblering och placering – Planlösning/planritning, visa oss så ordnar vi det!
 • Packlösning efter behov – Enstaka objekt eller hela kontoret.
 • Skydd av ytor – Vi tillhandahåller allt nödvändigt material och emballage.
 • Tungtransporter – Tex. kassaskåp, arkivskåp m.m
 • Magasinering – Till förmånliga priser i våra egna lokaler.
 • Flyttstäd – Vår städservice utförs av 4 Ess med nöjd-kund-garanti.
 • Återvinningsservice – Vi kör till miljöstationer med de saker som ska kastas.
 • Avveckling/Avyttring – I vår Secondhand 4 Ess finns möjlighet att sälja möbler och utrustning som ej ska med till nya boendet eller kontoret.

Flyttstädning Hägersten – Vi hjälper dig med städ vid flytt

Behöver ni hjälp med flyttstädning i Hägersten? Inga problem! Vi garanterar flyttstädning av hög kvalitet, och har nöjd-kund-garanti som en extra trygghet för dig. Anlita oss för både flytt och städ i Hägersten för att få arbetet att gå så smidigt som möjligt. 

Magasinering av möbler – hos din Flyttfirma Hägersten

Vi erbjuder Magasinering av dina flyttkartonger och möbler i våra lokaler. Här betalar du bara för de antal dagar som du magasinerar dina möbler vilket skiljer oss från många av våra konkurrenter där hela månader debiteras. Kartonger kan du antingen låna av oss eller köpa av oss för en mindre summa, beroende på vad det är du behöver.

Second hand Hägersten

Hittar ni saker under flytten som ni inte längre behöver så tar vi gärna emot det till försäljning i vår second hand i Stockholm. Vi erbjuder massa med produkter och möbler på vår Second hand. Genom att köpa och sälja second hand online sparar du inte bara pengar, det är även betydligt mer miljövänligt att handla saker som använts förut men som fortfarande är i bra skick!

Tveka inte på att kontakta oss om du behöver hjälp av flyttfirma i Hägersten eller andra områden runt om Stockholm!

Våra flytttjänster

Magasinering

Secondhand